Tiendaagse van cultuur en ontmoeting


Vzw ZukZuk, Steunpunt Geestelijke Gezondheid, Vlaams Instituut Gezond Leven, Te Gek?! en de Vlaamse Logo's organiseren begin oktober tien dagen lang een online cultuur- en ontmoetingsevent. Deelname is volledig gratis.

Verscheidene grote non-profit koepelorganisaties, meer dan 150 lokale dienstencentra en vele andere organisaties hebben hun deelname reeds toegezegd. Socius en De Federatie zullen het event mee ondersteunen en promoten.

Waarom?
Met dit event wil ZukZuk lokale organisaties, die tijdens deze crisis stevige klappen kregen, opnieuw in de kijker zetten.
SamenVeerkrachtig legt dan weer de focus op de mentale veerkracht van ons allemaal. Gezien wij beiden op exact dezelfde data een soortgelijk event organiseren, besloten wij de handen in elkaar te slaan en samen een event te organiseren, elk vanuit een eigen invalshoek.

Waar?
Het cultuur- en ontmoetingsevent gaat door waar jij wil: in jouw lokaal, op een door jouw gekozen plein of park...

Hoe?
Deelnemende organisaties kunnen activiteiten (voor de eventweek) op de UIT-agenda plaatsen met het label samenveerkrachtig.
Dat doe je zo: Hoe voeg ik het label #samenveerkrachtig toe op UITinVlaanderen?

In oktober zorgen wij voor brede media-aandacht. Geïnteresseerden kunnen dan op onze websites (www.zukzuk.org en www.samenveerkrachtig.be) bekijken welke activiteiten in hun buurt worden georganiseerd.

Welke activiteiten?
Dat kies je volledig zelf, zo lang cultuur en/of ontmoeting centraal staan. Hou je het graag eenvoudig? Je mag zeker ook een van jullie vaste activiteiten online plaatsen (de wekelijkse wandeling, ontmoetingscafé, crea-namiddag...).

Prijs en voorwaarden?
Deelname is volledig gratis.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

0741.885.395